En ny hotelltextil-kundrelation träder i kraft

Mikkelin Pesula Oy ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) allekirjoittivat 28.7.2022 puitesopimuksen, joka koskee hotelli- ja ravintolatekstiilien huoltoa ja vuokraamista hotelleihin Suomessa. Sopimus astui voimaan 1.4.2023.

Sopimuksen alkuvaiheessa puitesopimus koskee seitsemää Sokotel Oy:n ja yhtä Turun Osuuskaupan operoimaa Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy on SOK:n tytäryhtiö, joka operoi yhteensä 14 Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia Suomessa. Jatkossa puitesopimus avaa ovia myös muiden osuuskauppojen hotelli- ja ravintolatekstiilien sopimusten suuntaan. Solmitun sopimuksen myötä Mikkelin Pesulan tuotanto kasvaa ja tehostuu tulevaisuudessakin.

“Solmittu puitesopimus on merkittävä avaus Mikkelin Pesula Oy:n toiminnalle. Sopimus lisää kasvuamme ja on myös omistajastrategian mukaista. Sopimuksen solmiminen on osoitus siitä, että toimintaamme luotetaan,” Mikkelin Pesula Oy:n toimitusjohtaja Kari Rämö sanoo.

Mikkelin Pesulan tuotantomäärä kaksinkertaistuu vuonna 2023. Uusi sopimus edellyttää panostusta henkilökuntaan, koneisiin ja ennen kaikkea laadukkaisiin tekstiileihin.

“Pesula tarjoaa jatkossakin vakaita ja turvallisia työpaikkoja, joita Etelä-Savon alue tarvitsee. Henkilökuntaa tullaan rekrytoimaan lisää nykyisten lisäksi. Myös kuljetustarve lisääntyy ja tarvitaan joustavia ja tehokkaita kuljetusalan alihankkijoita. Tekstiilien varastointi vaatii lisätilan hankintaa,” kertoo Rämö.

“Olemme olleet vahvasti sairaalapesula, mutta hotellitekstiilien lisäys edellyttää toiminnassamme huomioimaan hotellipesulalta vaadittavat muutokset. Tuleva tuotannon lisäys tarkoittaa investointeja yli 4 miljoonan euron edestä,” jatkaa Rämö.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Kari Rämö, puh. 0440 367 567