Potilas- ja liinavaatteet

 

 

Puhtaus lisää hyvinvointia.

Sairaaloissa ja terveydenhuollossa potilasvaatteisiin kohdistuu monenlaisia vaatimuksia: niiden tulee olla helposti puettavia ja riisuttavia, sopia monen kokoisille ihmisille sekä kestää korkeita pesulämpötiloja ja kulutusta. Parhaimmillaan potilas- ja liinavaatteet lisäävät viihtyvyyttä käyttöympäristössään sekä edistävät toipumista.

Sairaaloiden ja muiden terveydenhuollon yksiköiden tekstiilit ovat erityisosaamistamme. Pitkän kokemuksemme tuomalla asiantuntemuksella osaamme suunnitella aina asiakkaamme tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden niin tekstiilien kuin palvelunkin osalta. Vuokraamme ja huollamme potilas- ja liinavaatteet sekä yksityisen että julkisen sektorin tarpeisiin.

Mitä potilas- ja liinavaatepalvelu sisältää?

Kokonaisvaltainen potilas- ja liinavaatepalvelumme sisältää räätälöidyn tuotevalikoiman, tekstiilien hankinnan, käyttöönottovalmistelut nimikointeineen, sähköisen tilausprosessin, laadukkaat tekstiilien pesu- ja huoltopalvelut, logistiikan sekä käytöstä poistettavien tekstiilien asianmukaisen kierrätyksen. Tilaajalle potilas- ja liinavaatepalvelu on kustannustehokas ja kestävä valinta.

Sertifioitua pesupalvelua

Hygienia on meille kunnia-asia, ja turvaammekin vuokraamiemme tekstiilien mikrobiologisen puhtauden hygieniaohjelmamme sekä kattavan omavalvontajärjestelmämme avulla. Toimintamme täyttää sertifikaatin SFS-EN 14065:2016 vaatimukset ja meille on siitä myönnetty mikrobiologisen puhtaudenhallintajärjestelmän sertifikaatti.

Hygieeniset potilas- ja liinavaatteet

Toimitamme tekstiilit sairaaloihin
ja muihin terveydenhuollon yksiköihin.

Kysy lisää