Rekrytointi

Tule meille työkaveriksi!

Me Mikkelin Pesulalla tarjoamme monipuolisia tekstiilihuoltopalveluita terveydenhuollon sekä hotelli- ja ravintola-alan asiakkaillemme Etelä-Savossa ja muualla Suomessa. Haluatko mukaan hyvään porukkaan?

Odotamme sinulta reipasta otetta työhön, hyvää palveluasennetta sekä halua sitoutua yhtiön tavoitteisiin. Aikaisempaa pesulakokemusta et tarvitse, sillä opetamme sinulle kaikki työssä tarvittavat taidot.

Tekstiilihuollon työtä tehdään uudistetussa pesulassamme Mikkelissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä mukavan työyhteisön kehittyvässä yrityksessämme. Työntekijämme ovat oikeutettuja S-ryhmän henkilöstöetuihin, mikä tarkoittaa esimerkiksi useiden prosenttien ostoetua S-ryhmän kaupoista, ravintoloista ja hotelleista.


Avoimet työpaikat

Haemme nyt Mikkelissä sijaitsevaan pesulaamme kesätyöntekijöitä ajalle 1.5.-30.9.2024.

Kesätyöntekijämme työskentelevät monipuolisesti pesulan eri tehtävissä kuten mankeloinnissa, froteentaitossa, työvaatelinjastolla ja lähettämössä. Aikaisempi kokemus pesula-alalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa porukassa. Työskentelemme tiimeissä, joten kokeneemmat kollegat ovat aina apunasi. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten S-ryhmän henkilökunta-alennukset ruokakaupoissa, hotelleissa ja ravintoloissa.

Työ on vuorotyötä.  Tällä hetkellä työaika vaihtelee arkisin klo 6.00-22.00 välillä ja on 38,25 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko paikasta? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 30.4. osoitteeseen tarja.makinen (at) mikkelinpesula.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tarja Mäkinen keskiviikkoisin klo 16.00 – 17.00, puh. 044 036 7623.


Hakemukset

Olen kiinnostunut pesulatyöstä – täytä hakulomake tästä